Witaj na Diff-Anime.pl portalu różnych animePrzejdź na stronę głównąPrzejdź na forum dyskusyjneOglądaj anime onlineOglądaj mangę onlinePrzejdź do strefy fanów animePrzejdź do współpracyZobacz najbliższe wydarzenia na stroniePrzeczytaj regulamin serwisuSkontaktuj się z redakcją Diff-Anime.pl
Jak trafiłem na to www? No więc tak wgrałem pliki na ftp. Potem zainstalowałem cms`a i wpisałem swój nick (bo tam trzeba) i teraz sobie żyję. Tak jakoś wpadłem na pomysł zrobienia www. fufus się zgodził i tak o to tu jesteśmy
Hehe ja szukałem na google odcinków bleach online a wszędzie była albo słaba jakość albo limity (megavideo) a tu jest dobra jakość odcinków bez limitów na stronie oglądałem bleach i gdzieś na odcinku 60 zrobiłem konto Upnełem pare plików i ostatnio 2 kinówki, i się zaczyna chyba przygoda z uploadem
"Ludzie prowadzą swoje żywoty przywiązani do tego co uważają za poprawne i prawdziwe. Tak definiują rzeczywistość - Itachi Uchiha
Zmienił swą dumę na hańbę.... i twoją miłość na nienawiść i pomimo tego umarł z uśmiechem na ustach, by zapewnić ochronę wiosce liścia i najważniejsze Uchiha Sasuke... tobie... żył jako szpieg, zdrajca, przestępca modląc się o śmierć która go uwolni.
Oglądałem Bleacha na innej stronie i na każdym odcinku była reklama strony i pewnego dnia tamta strona nie działała to zobaczyłem tą stronę i tu zostałem
No ja dokladnie tak samo,szukalem odcinkow bleach ale zawsze albo byl limit albo inne g*owna no ale na kazdym z odcinkow byl adres tej strony no to wpadlem po chyba 60 odcinkach na genialny pomysl skoro tak zapraszaja na ta strone to moze by tu zerknac
Szukałem epków Bleach, i tu trafiłem. Po 52 epach (14 od Anime People, reszta z subami Hyper) było mi mało. Zarejestrowałem się dopiero po obejrzeniu wszystkich epków i filmów kinowych